Nieuws

Christiane F. - Wir Kinder vom Bahnhof Zoo

Christiane F. - Wir Kinder vom Bahnhof Zoo Verslag van een junkie, een waargebeurd verhaal. Met muziek van Nina Hagen en Amy Winehouse. Naar het wereldberoemde boek van Kai Hermann en Horst Rieck i.s.m. Urban Myth.

Zonder dat haar ouders of haar school het weten, raakt de dertienjarige Christiane verslaafd aan de harddrugs. "s Ochtends gaat ze gewoon naar school. ‘s Middags tippelt ze op het Bahnhof Zoo om aan geld te komen voor haar verslaving. Christianes moeder merkt niets van haar dochters dubbelleven en als ze Christianes probleem ontdekt is het al bijna te laat. Kan Christiane zich nog ontworstelen aan haar uitzichtloze situatie?

Christiane F. gaat over het uitzichtloze leven van een verslaafd vijftienjarig meisje in Berlijn eind jaren zeventig, dat moet tippelen om aan geld voor heroïne te komen. Geïnspireerd op dit boek maakt Jörgen Tjon a Fong hier een hedendaagse voorstelling van. Christiane F. is een unieke samenwerking tussen producent Henrike van Engelenburg en theatergroep Urban Myth.

Spel: Alexandra Alphenaar Arrangementen en gitaar: Vladimir Spisiak Muziek: Nina Hagen en Amy Winehouse Concept: Urban Myth Regie: Jörgen Tjon a Fong Producent: Henrike van Engelenburg, Van Engelenburg Theaterproducties.

Dit is de 1e solovoorstelling van Alexandra!

Meer informatie via www.ChristianeF.nl en bij ons bij het kopje 'musicals'!