Nieuws

Woar geet 't opan met Kesmis?

Op 26 December 2014 is Alexandra te zien in de familiemusical Woar geet 't opan met Kesmis? Hierin speelt Alexandra de Os, als je niks te doen hebt, kom dan gezellig kijken!!

Na de enthousiaste reacties vorig jaar is familiemusical Geef mij m’n stal terug (6+) terug in het Wilminktheater. Komisch en ontroerend; het ideale familie-uitje tijdens de kerstdagen!

 

Geef mij m’n stal terug vertelt het verhaal van de geboorte van het kerstkind, gezien door de ogen van de dieren in de stal. Niemand heeft de nukkige Os en de bijdehante Ezel ooit gevraagd naar hún versie van wat er die nacht 2000 jaar geleden gebeurde. En dat, terwijl veel komische en ontroerende details de andere evangelisten zijn ontgaan. Een kolderieke én trouwe versie van het mooiste kerstverhaal dat de wereld kent, over vriendschap en opofferingsgezindheid. Met niet alleen professionele acteurs, maar ook leerlingen uit Enschede op het toneel!

Cast

Barry Beijer: Ezel, Kameel Caspar en Rat Tapatatta
Alexandra Alphenaar: Os
Marc-Peter van der Maas: Kees, Kameel Melchior, Kip Bella en Dora
Barbara de Wit: Engel Gabriël, Kameel Balthazar, Rat Tapatotum, Kip Anna en Clara
Bobbi Essers: Maria
Pleun Bok: Jozef

& heel veel schaapjes en engeltjes van de Enschedese basisscholen De Windroos en OBS Glanerbrug Zuid

Artistiek team

Dick van den Heuvel: tekst
Nhung Dam: regie 2013
Wilma Hoornstra: choreografie & eindregie 2014
Jan Tekstra: muziek
Joris van Veldhoven: decor
Regina Rorije: kostuums

bron: http://www.wilminktheater.nl/voorstelling/!/19432/geef-mij-mn-stal-terug-vanaf-6-jaar/woar-geet-t-opan-met-kesmis/